Waarmee kan ik u helpen? Wij zijn bereikbaar op 0118 - 55 12 15 van 08.30 tot 12.30 uur of per mail op info@maatjeinzeeland.nl

Diensten voor bedrijven

Maatje in Zeeland ontzorgt en beschermd! Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven doen we ons best om het leven makkelijker en veiliger te maken. Dit proberen we op een manier te doen die past bij de processen in uw organisatie. Ons uitgangspunt is dat we samen tot een oplossing komen. Vaak gaat het over het verbeteren van het welzijn en de veiligheid van mensen die op bepaalde momenten kwetsbaar zijn en om kostenbesparing in de zorg.

Zorginstellingen

Als zorginstelling dient u altijd efficiënt om te gaan met uw middelen. In deze tijd met de nieuwe regelgeving nog meer dan ooit tevoren. Toch wilt u absoluut geen afbreuk doen aan de zorg. Maatje in Zeeland denkt met u mee.

Stel uw verzorgende van een woongroep is ’s nachts aan het werk. Deze staat er met de woongroep alleen voor. Gelukkig geen probleem voor deze medewerker. Maar soms komt alles tegelijk en kan deze wel wat hulp gebruiken. Of misschien is deze persoon zelf onwel bent geworden. Er kan een situatie ontstaan waarin u blij bent dat Maatje even in kan springen. Maatje kan voor die gevallen dienst doen als ‘achterwacht’ van uw organisatie. Alarmen die de begeleider niet op kan nemen staan doorgeschakeld naar de alarmcentrale van Maatje in Zeeland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat er snel passende hulp voor de begeleider en de bewoners worden ingeschakeld. Het kan zijn dat een collega uit de buurt even komt helpen of dat de hulpdiensten moeten worden gealarmeerd.

Maar ook zelfstandige woongroepen, waarbij in de nacht geen verzorgende in de buurt hoeft te zijn, laat je niet graag alleen. Zelden hebben ze ’s nachts hulp nodig, maar als het zo is dan wil je dat er een medewerker stand-by is. Dat kan met de personenalarmering van Maatje in Zeeland. Wanneer een bewoner alarmeert, dan krijgt bijvoorbeeld een extramurale medewerker een signaal krijgt zodat deze snel kan inspringen.

Woningcorporaties en VVE’s

U verhuurt (zorg)woningen, beheert een serviceflat of wilt meer veiligheid bieden aan uw bewoners? Maatje in Zeeland kan helpen door het installeren van zenders die direct doorschakelen naar haar alarmcentrale. Bent u al in het bezit van een installatie met zenders? Ook dan kan er vaak doorgeschakeld worden naar Maatje in Zeeland.

Het naar de alarmcentrale van Maatje laten doormelden van het alarm van rook- en koolmonoxidemelders hoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw veiligheidsprotocollen voor de bewoners nog verder verbeteren.

Andere bedrijven

Wanneer uw medewerkers vaak alleen werken, gevaarlijk werk doen of zich op afgelegen gebied bevinden, dan kan het voor de hand liggend zijn hen te beveiligen met de mobiele zender van Maatje in Zeeland. In geval van nood staan ze met een druk op de knop in contact met de alarmcentrale. Denk hier bijvoorbeeld aan thuiszorg medewerkers in de nachtdienst of kraanmachinisten.

Ook voor andere veiligheidsvraagstukken zoeken we graag met u naar een oplossing. Het kan zijn door een taak die belangrijk is, maar die niet vaak voorkomt, door onze centrale te laten doen. Denk bijvoorbeeld aan receptiediensten op afstand. Het is ook mogelijk dat een dienst die eigenlijk binnen de organisatie niet efficiënt ingevuld kan worden, met onze hulp gedeeld wordt door meerdere organisaties.

Neem voor meer informatie contact op via e-mailadres info@personenalarmering.nl of op telefoonnummer 0118-551215.

“Maatje in Zeeland, samen voor elkaar!”

Maatje in Zeeland ontzorgt op dit moment:
Vele tevreden particulieren in de provincie Zeeland. Maar ook voor Zeeuwse organisaties als SVRZ, Zorgstroom, Cederhof, Eilandzorg, Allevo, Zorgsaam, Buurtzorg, 's Heeren Loo, Philadelphia, Gors en vrijwel alle woningcorporaties in Zeeland, zoals Clavis, Beveland Wonen, Stadlander, Woongoed, Zeeuwland, Woonzorg Nederland.